Forum Barnomsorg - Förälder
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Bästa förskolan i Traneberg/Ulvsunda

  Mån 24 feb 16:54 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Mån 24 feb 16:54

  Som förstagångsförälder utan några känningar bland förskolorna i mitt område känner hag mig jättevilsen. Kan någon berätta om sina erfarenheter?

  Havskatten? Verkar jättebra med naturen så tätt inpå knuten men det känns lite otäckt med pirathamnen som låg där i fjol.

  Blå Grodan? Lite samma oro som ovan. Plus, hur stora insatser gör föräldrarna i detta föräldrakooperativ?

  Sagoberget? Verkar nyöppnat och hört att barn ofta byter, stämmer det?

  Ulvsunda slottsväg 19? Verkar bra det jag hört. Men det ju ett stenkast från både Ulvsundavägen och Drottningholmsvägen, känns så knäppt att låta barnen andas in de där avgaserna hela dagarna när en själv skyndar sig igenom rondellen via fots.

  Trandansen? Saknar gräs men de kanske är ute mkt på andra ställen?

  Tacksam för svar! :)

 • Mån 24 feb 21:07 #1

  Har bott där nyligen och vi hade först blå grodan. Vi kände dock att det var krångligt att ta sig dit och att det var mkt små utrymmen.

  Bytte till dagmamma, mkt bättre. Han var i princip aldrig sjuk efter det och det blir mkt mindre barn på samma lilla yta. Samt att de är ute mkt med barnen och lättare att kommunicera med dagmamman om hämtning och lämning. Hade vi haft kvar dagmamma här i Norrland så hade jag valt det alla dagar i veckan.

 • Mån 24 feb 21:37 #2

  Tack för svar, har som sagt varken karta eller kompass i det här! Är dagmamma något man enkelt kan byta till om man skulle vara missnöjd med förskolan?

 • Mån 24 feb 21:50 #3

  Nä det var svårare att få plats hos dagmamma men kolla.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll