Forum Inhandla - Förälder
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Varför är blöjhinks refills så jävla dyra

  Ons 11 mar 10:03 Läst 0 gånger Totalt 11 svar
  Ons 11 mar 10:03

  ska EN påse på riktigt kosta 100kr styck? 3 påsar för 300 är ju förfasen lika mycket som själva hinken!

  varför tycker dom att en påse ska kosta så himla mycket?

 • Anonym (H)
  Visa endast
  Ons 11 mar 10:41 #1

  Extremt specialiserad produkt som används av en ytterst liten grupp kunder, så höga kostnader för tillverkning och också för att man kan skulle jag gissa.

 • Ons 11 mar 10:43 #2

  Köp inte såna påsar!

 • Ons 11 mar 10:53 #3 +1

  I vår blöjhink så går det att sätta vanliga påsar. Det är ju inte alls lika smidigt som med de som är tänkta att använda men det funkar och luktar inget vilket är största anledningen till att vi har blöjhink istället för vanlig sopkorg.

 • Anonym (Anony­m)
  Visa endast
  Ons 11 mar 10:57 #4

  Vi kan också ha vanliga men de är ju så små! Kanske får satsa på nån slags sopsäck istället... Köpte iaf nyss refill till vår, ett trepack för 223:- och det räcker ju några månader iaf.

 • Ons 11 mar 11:34 #5 +1

  vänta va? jag använder ikeas blöjhink,kvittar vilken påse du har i. Jag använder vanliga icapåsar.

 • Anonym (Frukt­påsar)
  Visa endast
  Ons 11 mar 11:50 #6 +1

  Varför använder man ens sånna speciella blöjhinkar? Vi köpte några rullar med sånna tunna fruktpåsar (typ 4 för 100 med över 200 st per rulle). Vi har en krok vid skötbordet där vi hänger upp en påse, är det bara kissblöjor knyter vi ihop den efter några stycken, är det bajsblöja knyter vi hop den direkt och kastar i soptunnan ute. Fruktpåsarna är även perfekta att ha med i skötväskan, till blöjor, skräp mm.

 • Ons 11 mar 12:46 #7

  anledningen till att jag ens köper sånna påsar är för att jag var efterbliven och köpte korbell PLUS, så normala påsar är för små och åker ner när blöjor slängs.. men stora svarta sopsäckar borde ju faktiskt funka. Ska pröva det! 

  tycker bara det är riktigt sjukt att ta 100 spänn för en påse som inte ens kostar mycket att tillverka.. iof allt med bebisar att göra kosta alldeles för mycket i sverige av någon anledning

 • Ons 11 mar 13:05 #8

  Hade en vanlig sophink med Ica kasse, bajsblöjor slängde vi i hundbajspåsar, funkade super.

 • Tor 12 mar 10:31 #9 +1

  Det är väl en lyxprodukt helt enkelt. För de med mycket pengar eller de som verkligen har ett behov av att kunna förvara använda blöjor länge.


  Korrekturläser som en kratta
 • Tor 12 mar 15:38 #10

  För att företaget vill tjäna pengar?

  Fick låna en blöjhink men lämnade tillbaka den när jag insåg hur jävla dyra påsarna var.

  Man vill ju ändå inte ha bajsblöjor liggandes i en hink utan slänger dem direkt i sopnedkast/soptunna? Kissblöjor kan man lika gärna lägga rakt i vilken sop som helst som man slänger ofta, typ den under diskbänken.

 • Ons 18 mar 21:22 #11

  Jag köper hundbajspåsar på storpack och lägger bajsblöjor i. Lägger antingen den ihopknytna påsen i vanliga soppåsen eller tar ut direkt. Funkar hur bra som helst och billigt är det.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll