• Marina09

    Ni som har två barnvagnar!

    Hej!

    Vi har bestämt oss för att ha två barnvagnar. En stadig, rejäl vagn som tar sig fram på alla underlag då vi verkligen bor på landet. Vi kommer ha en smidigare vagn att ta med i bilen som funkar på asfalt, i butiker osv. Den vagnen ska vara lätt att fälla och en nättare modell som man kan fästa babyskydd på.

    Någon annan som tänkt lika? Vilka modeller har ni valt? :)

  • Svar på tråden Ni som har två barnvagnar!
  • Därmed

    Vi har flera vagnar då vi inte har hittat en vagn som klarar alla våra behov. Det är en ganska stor skillnad mellan en stadig vagn som klarar skogspromenader och en vagn som går att fälla ihop tillräckligt så att man kan ta med sig den på flygplanet.

    Just nu har vi bl. a. en Britax B-Motion Plus, en Ergobaby Metro, Thule Chariot CROSS och när syskonen kommer blir det en BabyJogger City Select Lux med jump seat. Men vi har nog lite andra behov än ni har då vi inte har bil.

    Har ni råd och plats så tycker jag att det kan vara bra så som ni har tänkt er för att slippa kompromissa för mycket. Risken finns ju annars att vagnen inte känns rätt varken för promenader på landet eller shopping på stan.

Svar på tråden Ni som har två barnvagnar!