Forum Pyssel - Fritid & hobby
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Uppdrag till mormor o morfar att roa sig med i karantän-tider!

  Lör 4 apr 2020 09:53 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Lör 4 apr 2020 09:53

  Hej!

  Imorgon ska vi skicka ett brev till barnens mormor o morfar fullt med uppdrag de ska göra hela veckan fram till påsk nu. Vi ska klippa ut små rutor med en bokstav på varje där de ska försöka pussla ihop det till ord. Vi har oxå ett uppdrag där de ska ställa ett glas fullt med vatten på en bit ritpapper o sen är uppdraget att de ska få bort pappret under glaset utan att nudda glaset.

  Nu behöver vi hjälp med fler uppdrag som de kan göra hemma o som inte kräver så mkt fysik eller redskap. Förutom sånt man redan har hemma. O så ska de filma för att skicka till oss så vi ser hur uppdraget gick.

  Förslag? ????

 • Barbro­45
  Visa endast
  Lör 4 apr 2020 11:25 #1

  Vi har börjat skriva våra memoarer, fast inte riktigt så ambitiöst. Vi skriver ner anekdoter från när vi var barn, anekdoter om deras förälder. Kompletterar med inskannade foton, egna och såna vi hittar på nätet. Bilder på hur vi klädde oss. Vilken musik vi lyssnade på. Vi skriver om hur vi träffade varandra, vad vi hade på oss när vi gifte oss. 
  Vi har redan skickad några sidor, det blev mycket uppskattat. Barnbarnen uppskattade mycket pinsamma saker som deras förälder sagt och gjort. Våra barn uppskattar att vi berättar om hur vi träffades, saker om deras mor- och/farföräldrar som vi minns. 
  För oss är allt detta alldeles nyss, men för dem är det spännande och okänt.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll