• Entas
  Fre 10 apr 2020 10:42
  920 visningar
  4 svar
  4
  920

  Familjen

  Kan det vara så att en i familjen kan bli mobbad av de andra i familjen?

  När en person har en sjukdom som är fruktansvärt jobbig samtidigt som personen är aktiv med att söka jobb och egentligen inte kan arbeta pga sjukdom men hen måste försöka få arbete och jobba fast hen kommer må riktigt dåligt. De i familjen snackar en massa skit om personen bakom ryggen. När hen säger något till de i familjen så blir det

  åt skogen men om de säger och gör saker är det inget fel. Föräldrar har vid vissa tillfällen hotat hen och de övriga i familjen har köpt några grejer till hen vid födelsedag, julklapp men inget annat. Hen känner att hen inte vill ha med familjen att göra och har känt så länge men lyckas aldrig med det.

 • Svar på tråden Familjen
 • Entas
  Fre 10 apr 2020 10:44
  #1

  Men lyckas aldrig komma ifrån familjen, vilket kanske inte är så bra men om personen i känner så bra inför familj så behöver hen kanske bryta kontakt

 • Kusine­n
  Fre 10 apr 2020 13:24
  #2

  Man kan bli trakassetad eller illa behandlad av sin familj, sin partner, sjna föräldrar osv. Man brukar väl sällan använda begreppet mobbnjng då, men ordet är väl av mindre betydelse.

 • Entas
  Fre 10 apr 2020 14:27
  #3

  Det är jobbigt för de kan säga saker om personen som inte stämmer och hen har spelat mycket på det dom har sagt om hen bara för att de är som de är mot hen.

  Modern är nog jobbigast mot hen och ingen i de övriga familjen säger åt hen. Modern kan ha sagt till personen att modern vill att hens lilla barn ska må bra, fast hen mår bra men inte när hens moder säger så till hen. Detta har följt fram till vuxen ålder och modern håller på lika än.

 • Entas
  Fre 10 apr 2020 14:52
  #4

  Det kan ju vara så att just den modern har någon form av diagnos och är bara på ett fel sätt gentemot sitt barn och kan inte hjälpa det och inget som barnet ska bry sig om. det är nog lika bra att barnet äter upp de som modern håller på med. Det blir bara tragiskt för barnet om hen ska behöva säga upp kontakten.

Svar på tråden Familjen
Logga in
Bli medlem