• Ensammapappa

    Separation

    Då var det dags. Det man inte ville skulle hända, men som till slut kom upp till ytan. Separation mellan två individer och två barn. Ett hushåll med delad ekonomi och två små barn.
    Alla frågeställningar som plötsligt kom fram, de som funnits i det undermedvetna. Reptilhjärnan som gick igång, hur man påbörjar avvecklingen av ett långt förhållande och hur man förhoppningsvis påbörjar ett nytt ?
    Men först att sälja villan. Ingen har råd att bo kvar ensam. Båda behöver ny bostad på samma ort, nära skola och omsorg. En bostad där barnen har egna rum och bor varannan vecka. Omställning för barnen som helt plötsligt ska pendla mellan två adresser. 
    Ska det bli huggsexa om att hitta första bästa bostaden ?
    Insikten om alla dessa saker som behöver lösas, samtidigt som livet borde sättas på paus, men i själva verket fortsätter i rasande fart framåt. 
    Att överleva en sepration - och sedan resa sig upp igen och fortsätta livet som innan, men denna gång ensam. En ensam pappa.
    Den bittra verkligheten gör sig påmind, men på något sätt måste livet fortsätta.
    Nu känns det som vardagen övergår till konkreta saker såsom att påbörja och fullborda hela processen. Kontakta bank och mäklare, som ett första steg.
    Pejla läget kring ny bostad. 
    Hur lång tid kommer allt detta att ta ?
    Separation - avveckla förhållande och ta hand om barnen.
Svar på tråden Separation