• ffvvmb

    Ryggont och ont i magen?!

    Hej! Är gravid med mitt första barn efter ett bra tags försökande och är ju orolig för precis allt och lite mer därtill..

    Är i skrivande stund i v 7+1 och var på ett tidigt vul förra veckan och då sa bm att allt såg fint ut samt när hon visade mig skärmen så pekade hon och sa att hon nästan säkert kunde säga att det var lilla hjärtat som slog men att ultraljudet i sig kunde göra så det blev lite rörelser här och var och menade på att det inte var något konstigt heller med tanke på hur tidigt det ändå är i graviditeten. Lugnade mig lite att få se att det fanns något där iallafall..

    Men varför jag egentligen tog gravtest från första början var för att jag som alltid annars innan mens hade extrem mensvärk i ryggen och lite svällda och ömma bröst men mensen dök aldrig upp.

    Mensvärken sitter i ännu!:( Gör mig så orolig för ibland har jag verkligen sjukt ont i både rygg/svank och mage. Ibland hela dagarna och ibland bara kommer och går smärtan. Är det den såkallade ?växtvärken?? Kan det verkligen och ska det verkligen göra såpass ont?

    Hjälp er lugna mina nerver ni som kanske haft liknande eller så och allt har gått bra!!

Svar på tråden Ryggont och ont i magen?!