Forum Provrörsbefr. / IVF - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • FET statistik tvådagars?

  Lör 23 maj 10:18 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Lör 23 maj 10:18

  Är det någon som vet hur statistiken är angående tvådagars embryo jämfört med blastocyst? Ska göra min andra FET på måndag och då är det en tvådagars. Förra FET fick jag missfall i vecka 5 med blastocyst.

  Finns så mycket att läsa om blastocyster men inte om FET med tvådagars... Någon som lyckats med det i naturlig cykel? Tar inte några hormoner.

 • Tor 28 maj 18:20 #1

  Bäst är väl att prata med din klinik om du är orolig? <3

  Min läkare på Linné kliniken i Uppsala pratade om statistik osv, när man odlar blastocyt och när man gör återföring på 2dagars odlade bubblor.

  Som jag förstod det så om man har en långsam utveckling eller väldigt få ägg gör man återföring/infrysning på dag 2, har man mycket ägg eller snabb utveckling på odlingarna gör man blastocyter och kan bedöma bättre vilka som har större chans att fortsätta utvecklas men att odla blastocyter är ändå en risk eftersom de inte ligger i livmodern där den bästa platsen är.

  Vi fick mycket info eftersom vi inte hinner med vår första IVF innan deras semesterstängning, så i allt detta praktiska planerande fick vi världens häftigaste föreläsning också :)

  Lycka till nu <3

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll