• Mon 1 Jun 2020 23:19
    636 visningar
    3 svar
    3
    636

    Barnmorska som tillåter pappan följa med under Corona

    Hej, som rubriken lyder så undrar jag om ni kan tipsa om en mottagning i Stockholm som tillåter partner att vara med på möten och ultraljud osv. Nu under Corona-krisen så verkar ingen göra det från vad vi googlat, men det måste väl finnas någon? Gravid v.7 och vill hitta en barnmorska tidigt!

  • Svar på tråden Barnmorska som tillåter pappan följa med under Corona
  • Tue 2 Jun 2020 11:59
    #1

    Antagligen inte. Coronaregler kan möjligen skilja sig mellan olika landsting men inte inom samma. Enda möjligheten är om du går till en privat mottagning, men räkna inte med att pappan får följa med.

  • Fri 26 Mar 2021 15:22
    #2
    Hej. Det beror inte på vilket landsting man tillhör får man får göra olika. Hedda Care i Sthlm city tilltåter att partnern är med vid ultraljud sålänge man känner sig frisk. Bokade just tid där. Din barnmorska kan skicka remiss till dem och de är med i vårdval Stockholm så det kostar inget extra. www.heddacare.se
  • Sat 27 Mar 2021 15:48
    #3

    Tror ingen vanlig BMM mottagning tillåter partner att vara med vid alla besök, däremot så crocus i sthlm som gör ultraljud kan man boka och betala privat för att partnern ska vara med - det gjorde vi både i v15 för att se tillsammans första gången och sen i v32 för 3D ultraljud, på så sätt blev min partner involverad! :)

Svar på tråden Barnmorska som tillåter pappan följa med under Corona