• Thu 25 Jun 2020 08:25
    1980 visningar
    8 svar
    +1
    8
    1980

    BLEV OLOF PALME ALDRIG MÖRDAD? (CLAES HEDBERG)

    Claes Hedberg har skrivit boken ?En oväntad vändning ? den hittills dolda sanningen om det som kallas mordet på Olof Palme?. Hedbergs tes är att Palme aldrig blev mördad utan istället utfördes ett teatermord och Olof Palme gick under jord. Hedberg menar att Palme hade fått AIDS och detta skulle mörkas till varje pris. Nedanstående text är ett utdrag från videon. Se hela videon för full information. 


    Det så kallade Palmemordet skedde i februari 1986 och i juni 2020 lade Palmeutredarna skulden på Skandiamannen (Stig Engström) och i och med detta lade man ned Palmeutredningen. Hedberg är dock av en helt annan åsikt än den officiella och  Hedberg tycker att svenska folket ska kräva sanningen om Palme-mordet.

    Ingenjören Bo Hall kontaktade Hedberg och det var Bo Hall som indikerade för Hedberg att Palme kanske aldrig blev mördad, en tanke som Hedberg först skrattade åt.  Hall hade läst en bok av Hans Liljeson som hade arbetat på svenska ambassaden i Paris under ambassadören  Carl Lidbom. Lidbom  hade sagt till Hans Liljeson att ?det är lika bra att de aldrig löser Palmemordet eftersom det inte skulle vara bra för Sverige?.  Liljeson skrev boken ?Palmemordets hemliga scenario? och han var den första som påstod att Palme aldrig blev skjuten.  Liljeson menar att Sverige har blivit utsatt för ett dubbelspel, att man försöker vilseleda det svenska folket. Det finns en officiell mordutredning men det fanns även en annan grupp vars syfte är att sprida desinformation, att mörklägga, att ljuga, att förfölja folk.

    Hedberg menar att historien runt Palmemordet är hemsk. Det är väldigt många som har fått sätta livet till. Folk har dött i bilolyckor, har gasat ihjäl sig, har blivit förgiftade, har blivit knuffade framför tunnelbanetåg, har fått cancer. Hedberg menar att dessa är förklädda mord. En person som miste livet var privatspanaren Ingvar Heimer som hade kommit långt i sin undersökning runt Palmemordet. Heimer blev ihjälslagen på tunnelbanan. En annan som fick sätta livet till var chefsobducenten Milan  Valverius. När Valverius såg Palmes kropp sade han ?Men det här är ju inte Olof Palme? Denna person har ju helt andra skador och han är tjockare och kortade än Palme?.  Milan  Valverius och hans fru begår ?kollektivt självmord?. En annan person som fick sätta livet till var Hans Holmérs chaufför Rolf Dahlgren.  I Hedbergs bok namnger han 47 personer som har avlidit under mystiska omständigheter. 

    https://jmm.nu/ovantad-vandning_claes-hedberg_olof-palme/

     

  • Svar på tråden BLEV OLOF PALME ALDRIG MÖRDAD? (CLAES HEDBERG)
  • Anonym (??)
    Thu 25 Jun 2020 08:36
    #1

    Hur kan cancer i själva verket vara ett förklätt mord blir min första tanke när jag läser texten här?

  • Anonym (jo men visst)
    Thu 25 Jun 2020 08:48
    #2
    -1 +1

    Nej precis! Han, liksom Elvis och Hitler, dog aldrig utan lever i hög välmåga och sitt och skrattar åt oss. (det är väl bäst att tala om att jag är sarkastisk så ingen missförstår inlägget) 

    Dessa fåniga konspirationsteorier som alltid, verkligen alltid tydligen måste uppstå så fort någon känd person dör.  

  • annaka­rlsson
    Thu 25 Jun 2020 09:17
    #3

    Hur kan vuxna människor sitta och läsa sånt här skräp?

  • Thu 25 Jun 2020 09:18
    #4

    Hahahaha, jag dööööör av skratt här nu, menar ni att det finns så puckade människor som får fram dessa konspirationsteorier till alla pris  

    Och det finns nån som ens lyssnar och tror på det??

  • Anonym (G)
    Thu 25 Jun 2020 09:22
    #5
    +1

    Har bett moderatorerna flytta tråden till Sandlådan där den hör hemma.

  • Thu 25 Jun 2020 09:48
    #6

    Han sitter på månens baksida tillsammans med Doffe, Elvis m.fl.


    Socialism är ondska - Krossa socialismen!
  • Mascar­aklump­ar
    Thu 25 Jun 2020 16:01
    #7

    1. Innehåller boken några referenser till att dessa märkliga dödsfall skett och att de 47 personerna hade koppling till mordutredningen?

    2. Hur många av det totala antalet inblandade i mordutredningen dog genom ?plötsliga yttre händelser? och hur många gjorde det inte? Att de flesta dött är ju i sig inte konstigt med tanke på att de flesta nog varit äldre män och det nu gått 34 år, och att en mindre del dött genom olycksfall och självmord är inte heller konstigt eftersom en mindre andel av befolkningen också gör det.

  • Mon 29 Jun 2020 09:28
    #8

    Det lilla jag vet om Palmemordet är att det inte är någon tvekan om att Palmeutredningen var en enda stor mörkläggning.

Svar på tråden BLEV OLOF PALME ALDRIG MÖRDAD? (CLAES HEDBERG)