• Bläckfisk

    Separerad 30åring, som försörjs av förälder.

    Satt och pratade med en väninna och rent utav sagt blev det skvaller. Men det som kom fram var att en i bekantskapskretsen, har ett vuxet barn som föräldrarna betalar en del av hyran för. Barnet har jobb men är en stor konsument av materiella ting. Instagram konto med märkeskläder osv.

    Föräldrarna i sig bor i en stor lägenhet på andra sidan stan. Där det erbjudits plats. Det vuxna barnet vill inte flytta hem pga hen inte vill, så nu sitter föräldrarna och betalar 4000kr i månaden, som är en del av hyran på 10000kr, för en andrahandslägenhet. På den sidan av stan som det vuxna barnet ?villhöver? bo.

    Är detta normalt? Ska inte en vuxen ha lärt sig att man betalar räkningar först och sen konsumerar? Förväntas man agera så här när det kommer till vuxna barn?

  • Svar på tråden Separerad 30åring, som försörjs av förälder.
  • Fröken W

    Tror att du har svaret själv :)

    Nej, man ska inte såklart behöva försörja sina vuxna barn på det här sättet. Det är bara att göra barnet en björntjänst att betala för dem medan de själva lever loppan och sätter sprätt på pengarna på sånt de villhöver ha och tycker är roligt att köpa.

Svar på tråden Separerad 30åring, som försörjs av förälder.