• Eazziitizz

    Ny o lever med ångest o tänker

    Hur klara ni som ha ångest o är så ensam o ingen vänner eller nåting, pga av barndom eller mobbning, nys börjar kbt o det tuff när man inte ha en nära vän, men när man är så osaker om vad är rätt o fel o håller på försoka hitta sig själv eller ha fått idé o prova tjej kläder eller ah det pinsamt o skriver o få ångest o bara skriver men finns mer till det värför men kan inte skriver upp allt tyvärr, men är det nå som ha råd eller tips, ber om ursäkt om säga fel.

    Mvh

  • Svar på tråden Ny o lever med ångest o tänker
  • Ocdkille

    Vad det än är du har ångest för så ska du inte känna dig dålig. Du måste intala dig att du är en bra människa och att du kan få vänner även fast du har bagage. Det är bra att du börjat prata ut om dina problem med ångest. Sen det du skrev om att du har tankat om kvinnokläder och sånt. Vet inte om du menade att du har tankar om att klä dig i kvinnokläder. Men är det så då är det din sak. Du ska inte bry dig om vad andra tycker om det. Vill du klä dig i det privat ja då vet folk inte ens om det. Och om du funderar på att klä dig så offentligt så är folk mer öppna nuförtiden. Finns idioter fortfarande men dom ska du inte bry dig om. 

    Vad jag vill ha sagt är att lått inte mobbingen förstöra ditt liv och låt inte andras åsikter göra det heller. Alla människor är viktiga.

Svar på tråden Ny o lever med ångest o tänker