Forum Övrigt - Pappagrupp
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Börja om när man är 45???

  Tor 23 jul 10:07 Läst 0 gånger Totalt 4 svar
  Tor 23 jul 10:07

  Tjena

  Helt ny här och hoppas att någon kanske varit med om eller funderat i samma banor som jag!

  Skild sedan 2 år, har nu träffat en dam som trots att vi är 13 år ifrån varann och där jag då är 45. Jag har haft en känsla sedan länge att jag vill och kan tänka mej en större familj, men har så klart tankar kring att man (även om man är i god form fysiskt och har en bra försörjning) är för gammal för att börja om. Kan inte säga att jag saknar bebisåldern men jag känner att jag i teorin skulle bli en bra förälder igen... hur tänker ni, nån som varit i samma sits???

 • Anonym (.)
  Visa endast
  Tor 23 jul 12:08 #1

  Ska du låta andra styra ditt liv, i det här fallet dessutom helt okända med mycket fluffigt hat i ryggsäckarna?

  Du lever en gång. Lev livet!

  Uppfyll dina drömmar o skit i vad amdra.tycker så länge det är lagligt!

 • Tor 23 jul 18:33 #2

  Gör du det för att pleasa henne, eller av rädsla för att hon ska lämna, det känns som recept till olycka. Men vill du på riktigt, kör!!

 • Tor 23 jul 18:39 #3

  Jag fick min son då jag var 41 och lite stel är man allt och har inte lika mycket energi och spring i benen längre men vill du så vill du.

  Är ni två så är det bra.

 • Anonym (Man 53)
  Visa endast
  Sön 2 aug 09:51 #4 +1

  Hej där,

  Jag blev pappa igen vid 43/44 års ålder, och även om det ibland kändes lite jobbigt så var man också desto mer mogen och erfaren. Den tid jag har haft med mitt yngsta barn har inneburit en hel del kompromisser med tid och intressen, men också oerhört mycket kärlek och glädje. Naturligtvis inget jag ångrar. Kör på. Jag känner till några som blev pappa i 50-årsåldern, så jag tycker inte du är för gammal.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll