Forum Övrigt - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Gravid, Covid positiv

  Lör 25 jul 15:17 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Lör 25 jul 15:17

  Hej,

  Känner mig just nu ensammast i världen att testa mig positiv på Covid.

  Jobbar inom sjukvården och fasade över just denna situationen. Jag har fått proppar i lungan pga detta och känner mig så orolig. Inte för mig, utan för fostret. Jag är i vecka 27. Som jag fått det förklarat för mig så finns det inget som säger att fostret blivit smittat, men så fort det är infektioner inblandat blir man ju livrädd att de påverkar barnet.

  Finns det fler som haft Covid? Som har något betryggande att säga?

 • Lör 25 jul 18:38 #1

  En vän smittades i slutet av graviditeten. Hon hade lite feber och kände sig trött och förkyld i en vecka. Hon är dessutom diabetiker så hon passades noga av vården. Hon hann pigga på sig lagom till förlossningen och allt gick bra. Barnet är snart två månader och mår fint.

  Ingenting blir ju bättre av att du oroar dig så försök tänka på hur väldigt många barn som fötts under pandemin och ändå har inte "född med covid" blivit en grej och ingenstans är barn i minsta lilla riskgrupp. Det kommer säkert att gå bra! Kram på dig och grattis till bebisen!


  Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
 • Lör 25 jul 18:50 #2

  https://anthropocene.live/2020/07/18/kan-stora-doser-c-vitamin-radda-covid-19-sjuka/?fbclid=IwAR1162jLDW4-hdpYdvNZEcjPeolwtbVTR9wTseGU_n0qaB1p3mF9xDYoiwo

  Jag tror allt kommer gå bara bra med bebisen. Men läs min länk för jag tror på detta. 

 • Fre 31 jul 21:42 #3

  Tack för svaren. Ingen fler som har erfarenheter?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll