Forum Oro för missfall - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Orolig för att barnet inte lever, v10

  Fre 31 jul 21:15 Läst 0 gånger Totalt 2 svar
  Fre 31 jul 21:15

  Hej!

  Jag är i v. 10 med mitt första barn, och som titeln lyder så är jag så orolig att fostret i magen inte lever... Jag har aldrig haft missfall (vad jag vet) är 26 år och frisk!

  Jag tror de flesta är oroliga för detta i tidigt stadie, är det någon här som har haft en speciell känsla för att barnet dött i magen? Vill gärna diskutera kring detta ämne, För att slippa känna mig ensam och möjligtvis lugna ner mig lite..

  Jag har mitt andra möte hos barnmorskan om 5 dagar då alla prover osv ska tas, och ska boka kub-test då! Men det känns så långt bort!

 • Anonym (A)
  Visa endast
  Fre 31 jul 21:29 #1

  Jag hade samma känsla med förra graviditeten! Jag var så himla säker att jag åkte upp till gynakuten och bad om ett ultraljud... bara på grund av en känsla! Haha nästan pinsamt, såklart fick jag inte det utan skickades hem med rådet att vänta. Och ja det var ju ett litet foster där sedan vid Kub ultraljudet. Jag förstår din oro, den är på riktigt men troligtvis är den obefogad. All lycka till

 • Anonym (Blå rymdge­t)
  Visa endast
  Sön 2 aug 15:44 #2

  Jag tror den sortens oro är vanlig. Jag väntar nummer tre och har nog känt av denna oro alla graviditeterna. Fast jag har haft symptom så har jag inte kunnat lita på mina graviditeter förrän de blivit bekräftade. Med mina två första så visste jag ingenting om ma... Nu när jag kände till detta så har jag varit orolig för att få ett ma. Nu har jag nått vecka 30 och jag är fortfarande rädd att det ska hända barnet något. Trots att allt ser bra ut. Jag har kontrollbehov och hur en graviditet fortskrider har man svårt för att kontrollera. Men jag tror som sagt att denna oro är mycket vanlig och det oavsett hur många graviditeter man haft och hur gammal man är. Det är mer än tio år sedan jag fick första barnet, men känslorna är desamma.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll