• Anonym (Kaffedraken)

    Stoppad IVF behandling

    Hej,

    Ibland känns livet så orättvisst. Känner mig så ensam i hela IVF baletten. Skulle påbörja min andra IVF behandling denna månad men nu har den blivit stoppad pga Corona & att jag har diabetes. Är det fler här inne som är riskgrupp & fått stoppad behandling? Vad har era läkare sagt? Känns hopplöst att inte veta när folkhälsomyndigheten släpper på detta. 2020 är fan mitt värsta år någonsin????

  • Svar på tråden Stoppad IVF behandling
  • Anonym (Kaffedraken)

    Stackare! Jag känner verkligen med dig. Man får helt enkelt tänka att INGET varar för evigt... det är ju både sorgligt och skönt på samma gång. Blir du stoppad just för din sjukdom? Är det typ ett eller två?

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag vet, men det känns som en evighet när man äntligen får börja med IVF så kom Corona. Jag fick göra en insättning i maj men då hade de missat att jag hade diabetes... så nu när de kom på det så måste folkhälsomyndigheten släppa på restriktionerna. Min diabetes är bra men eftersom jag kräver specialistmödravård sen så hänger allt på det. Har du gjort IVF eller är du inne i det?

  • Anonym (Kaffedraken)

    Ja, jag har en misslyckad ivf bakom mig (maj) och är nu inne på andra försöket. Plock blir troligtvis på måndag eller tisdag...

    Om du behöver lite positiva tankar så skulle det kunna vara att när Corona är över (om det nu går över) kommer iaf din partner kunna vara med på allt! Min kille känner sig lite ?utanför? och inte särskilt delaktig än...

    hoppas att du snart får sätta igång!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Okej då hade vi insättning samtidigt.

    Ja det är sant, de har känts som att man nästan gör detta själv då han aldrig fått följa med.

    Håller tummarna för er & hoppas att de går vägen. Att gå igenom en IVF är ingen som kan förstå vilken känslomässig bergochdalbana det är om man inte har gått igenom de själv. Vad glad man kommer att bli dock när det går vägen :)

Svar på tråden Stoppad IVF behandling