• Thu 27 Aug 2020 10:41
    146 visningar
    2 svar
    -1
    2
    146

    Killpar söker tjej/kvinna för surrogat

    Hej familjelivs alla tjejer. Vad fint att det här forumet finns.
    Vi är ett killpar som är boende strax söder om Stockholm. Två killar som har haft en längtan efter barn sedan vi själva lämnade barnaåren. Idag är vi 38, respektive 45 år, och vi båda känner att tiden är mogen och rätt för att ta det där steget som vi länge funderat på.
    Vi har kikat på olika alternativ med adoption, surrogat och delad vårdnad. Vi har landat i undersöka de olika alternativen. Det finns en längtan efter att adoptera, men processen är lång och svår. Att dessutom endast två länder lämnar ifrån sig barn till svenska samkönade par är ett skämt. Surrogat är inte lagligt i Sverige mot betalning, men kanske finns det någon kvinna här som skulle kunna tänka sig att ställa upp för att hjälpa oss att bilda familj? Någon som skulle se det som en god gärning. Kanske har du egna barn redan och känner att du är nöjd med din situation som den är.

    Att träffa en kvinna som också längtar efter barn är också ett sätt. Men någonstans finns det ändå en längtan att få ha ett eget barn på heltid utan att dela. Dock är vi öppna för diskussionen. Skulle vi finna en kvinna att dela vårdnad med så är det för oss viktigt att finna en tjej/kvinna där kemin stämmer, där livsglädje finns och där vi delar de väsentligaste av värderingar vad gäller delad vårdnad/barnuppfostran/livsstil och framtidstankar.

    Men först och främst skulle vi alltså vilja finna en kvinna som kan tänka sig att bära barnet, men inte ha något juridiskt ansvar / vara mamma.

    Vid en sådan lösning kan det krävas tid att lära känna varann och diskutera högt och lågt, med öppna sinnen. Våra diverse tankar om upplägg. Även lära oss om lagar, regler, möjligheter etc. Där skulle vi lägga mycket tid.
    Vi drömmer om hus, om barn, om att bilda familj och om fler meningsfulla möten i vardagen. Som pappor så föreställer vi oss att vi skulle vara påhittiga, kärleksfulla, ansvarstagande, omtänksamma, lekfulla, nyfikna och närvarande.
    Finns du öppensinnade tjej som kan tänka dig ett upplägg enligt ovan? Vi skulle såklart ta fullt ansvar, vara del i varje beslut och process, finnas där för dig och hjälpa till på alla sätt vi kan tills barnet är fött. Vi är öppna för en dialog och är redo att ses och ta det i mål vid rätt match. Skicka gärna PM vid intresse.
    /Två hoppfulla själar
  • Svar på tråden Killpar söker tjej/kvinna för surrogat
  • Thu 27 Aug 2020 22:03
    #1

    Hej!

    Tänkte bara tipsa er om att det finns grupper på facebook som heter i stil med ?vi som söker medförälder? där det finns ett par tusen medlemmar. Kanske är det en bra väg att gå. Lycka till!

  • Fri 4 Sep 2020 06:40
    #2

    Skulle inte rekommendera någon att gå igenom en graviditet och förlossning för någon annans skull utan att få betalt :) det gör ont som fan att föda barn å vara gravid å sen inte att få behålla eller inte äns få betalt är ju sjukt :) tror ni får adoptera eller skaffa en hund :)

Svar på tråden Killpar söker tjej/kvinna för surrogat