Forum Övrigt - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Kollega mensar ner

  Lör 29 aug 2020 22:01 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Lör 29 aug 2020 22:01 -2

  Har en kollega som vid flera tillfällen mensat ner kassa stolen i butiken (matbutik) samt lämnar ofta droppar blod på golvet gå toan. Så jävla äckligt. Hon vet att vi vet men Aa hon har ju problem, är 40+ varför tar hon inte tag i sitt oroblem ? Vad gör man??? /spyr

 • Mån 31 aug 2020 18:10 #1

  Mycket enkelt, man talar med personen i fråga lugnt och sansat och förklarar att hon kanske har fel mensskydd eller byter mensskydden för sällan eftersom det inte ska blöda igenom så att det kommer blod på stolar och golv som andra nyttjar med rätt skydd!

  Sen får man ju se vad hon svarar, blir hon arg, så får man gå till chefen, blir hon ledsen så kanske det rent av är så att hon inte har råd med skydd, inte vet vilka skydd som finns, eller kanske inte får ha skydd p.g.a något religiöst skitsnack eller dras med en dominant gubbjävel?

  Utifrån eventuella svar så får man sen agera, lycka till!

 • Mån 31 aug 2020 23:58 #2

  Tack!

  Har redan gett massa tips men problemet uppstår ändå. Tipsat om receptfria tabletter, besöka doktor... inget händer. Alla på jobbet vet om detta, samt så vet hon att vi vet så förstår inte hur fan man inte kan göra ngt åt dalen. Chefen vet om detta hn fick tvätta kassa stolen , trevligt liksom. Råd har hon, tjänar bra. Vrf man som 40+ med allt detta i bagaget inte gör ngt åt saken är orimligt

 • Tis 1 sep 2020 08:54 #3

  Oj, fy så otrevligt och varför gör hon inget åt det, ja konstigt verkligen...

  Men kan inte du/ ni/ chefen va öppna och fråga henne eftersom det fortsätter om det är något hon tycker är svårt/ inte vet hur hon ska göra/ vill hon ha något mer tips/ vad problemet för henne är..?

  Hon tycker säkert inte att det är så jätte kul själv ju..

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll