• Soffi90

    Utomkvedshavandeskap?! Snälla hjälp mig!!

    Hej! Jag vill börja med att säga att jag har tid på kvinnokliniken om 1 vecka. Jag kunde inte få en tid innan dess tyvärr. Men nu är jag väääägt förvirrad och totalt livrädd för utomkvedshavandeskap.

    Såhär är det.

    Jag kände på mig tidigt denna månaden att jag var gravid. Ca 1 vecka innan BIM så bara visste jag. Jag kände inga symtom eller så utan magkänslan sa de bara.

    På BIM dagen på morgonen får jag se svagaste av dom svagaste linjerna på ett test.

    Samma kväll kommer något jag tror är mensen.

    Men, jag blödde mkt mindre och i två dagar ist för 6-7 dagar. Jag börjar

    Läsa på om genombrottsblödningar och nidblödningar och allt vad det finns. Problemet är att jag har fortsatt blöda lite grann ända sedan dess.

    Det började alltså onsdagen den 19e augusti. På måndagen efter tar jag ett nytt test vi är alltså nu BIM +5. Då har sträcket helt plötsligt blivit starkare.

    Jag får upp hoppet och tänker att jag ska testa igen några dagar senare för att se så att de blir starkare. På torsdagen (BIM +8) börjar jag blöda mer. Det är så det droppar i toan men är fortfarande inte mycket blod, men mer än innan. Då tar jag ett test som knappt syns..

    Här fattar jag att det har gått åt helvete.

    Blödningarna har fortsatt, varje dag. Lite olika i mängd. Ibland lite färskt, men mestadels brunt. Har under hela denna tiden kännt molande värk i magen, mått lite konstigt ibland. Det spänner och hugger till i magen ibland.

    Nu precis, tog jag ett nytt graviditetstest (BIM + 12)

    Och mitt sträck är helt plötsligt lika starkt som teststräcket. Inte taget med

    Morgonurin och det dök upp snabbt på displayen.

    Kan ett utomkvedshavandeskap yttra sig såhär?! Eller vad händer?

    Jag har som sagt tid om 1 vecka men kan detta vara ett täcken på utomkvedshavandeskap så vill jag ju ringa dom och kolla om jag kan komma in tidigare.

    Snälla hjälp mig, är totalt förvirrad!

Svar på tråden Utomkvedshavandeskap?! Snälla hjälp mig!!