Forum Utredning - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Väntetid Sahlgrenska

  Ons 7 okt 14:37 Läst 0 gånger Totalt 6 svar
  Ons 7 okt 14:37

  Hej!
  Min sambo och jag har precis genomgått utredningen för barnlöshet. Där konstaterades att jag har väldigt många ägg men att min sambos spermier (så att säga) irrar runt och har svårt att hålla kurs. Min sambo säger att de förmodligen är lika virriga som han är Glad Skämt åsido, vet någon här hur lång väntetid Sahlgrenska just nu har? Vi står just nu i valet och kvalet om vi ska stå på deras väntelistan eller försöka privat. Privat är ju dyrt och vi vill gärna spara pengarna till att köpa hus, samtidigt vill vi helst inte vänta eftersom vi planerar att gifta oss. Dessutom undrar vi över hur Sahlgrenska ställer sig till att en först försöker privat och sedan via dem?

 • Ons 7 okt 14:51 #1

  Vet inte riktigt hur lång väntetiden är nu. Vi ställde oss i kö för nästan exakt ett år sedan och påbörjade sedan behandling i april. Vi fick en återbudstid så det gick förmodligen lite fortare för oss. Vi gjorde en privat behandling medan vi väntade och det var inget problem med att fortsätta på Sahlgrenska sen. Lycka till! :)

 • Anonym (Svane­n)
  Visa endast
  Lör 17 okt 21:41 #2

  Hej, vi har nyligen; äntligen blivit klar med utredningen (som liksom många andra blev stoppad pga. rådande pandemi). Då vi ändå ringde in för att ställa oss i kö för återbudstider passade vi på att fråga om väntetiden. De sa väntetiden just nu ligger på ca 8 månader från det att man sökt.????

  Åtta månader känns som en evighet... men vi väntar vidare och hoppas att återbudstiderna kommer ge oss en snabbare väg dit ????

 • Sön 18 okt 09:46 #3

  Hej!

  Ja det känns verkligen som en evighet! Framförallt med tanke på att det senaste året också känts som en evighet. Påbörjade ni också utredningen privat? I så fall, fick ni börja om utredningen via dem eller räckte det ni gjorde privat?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll