• Pappaiköket

    Bästa kvaliten hos en kladdkaka

    Hej! Eftersom alla verkar ha ett eget unikt bästa recept för kladdkaka är jag nyfiken på vilken del alla tycker är viktigast, är det kladdigheten, textur, chokladmängd eller något annat? För min del är en bra seghet 50%, chokladkvaliten 25, sen lika mellan frasig skorpa med textur och lagom mättande. Rösta eller skriv dina egna kvaliteer! Fy va gott det kan va!
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Bästa kvaliten hos en kladdkaka
  • Anonym (Mmm)

    Har du något bra recept? Gillar också när den är seg men krispig på toppen.

  • Anonym (mindre socker)

    Mindre socker - tyvärr, de flesta kladdkakor jag smakat är extremt söta, jag får kramp i käkarna bara jag tänker på det, buä

Svar på tråden Bästa kvaliten hos en kladdkaka