• Chemienoob86

    Lojalitetsplikt läxhjälp

    Tjena!

    Jag är en student som studerat ekonomi på Stockholms Universitet men nu sitter arbetslös under Corona. Tänker nu komplettera med KPU och bli lärare i företagsekonomi och engelska men behöver läsa 4 terminer till.

    MEN. CSN är slut så det är lite lågt med cash. Jag jobbar dock extra som lärare i läxhjälp hos studybuddy vilket funkar bra. I bland har de online uppdrag vilket är idealt då man kan jobba utan att behöva resa till jobbet.

    MIN FRÅGA: Kan jag söka uppdrags hos konkurrerande företag som MyAcdemy och Allakando? Som vanligt gäller lojalitetsplikt men hur stor är chansen att de kommer på mig? Fattar ju poängen med lojalitetsplikt men nu handlar det bra om att jag vill bli lärare och få ekonomin att gå ihop. Hur ska de lista ut att jag också har en annan elev? Är det någon som gjort ngt liknande. Det är väl typ som att jobba extra på Coop och ICA samtidigt men med läxhjälpsversionen nu då istället. Enligt mitt avtal kan ett vit som 30.000 kr utgå om jag bryter lojalitetsplikten men hur stor är chansen att de kommer på mig?

    Mvh

    Christer

Svar på tråden Lojalitetsplikt läxhjälp