• EnSagasliv

    Fler som känner sig ensamma?

    År 2020.. vilket fruktansvärt år!

    Jag är gift, har två barn och har hela 2020 varit föräldraledig med minsta. Har varit så isolerad och ensam, knappt träffat en människa, inte varit iväg på aktiviteter, inte träffat andra föräldralediga eller mor och farföräldrar utan verkligen hållit på restriktionerna. Jag känner mig så ensam.. jag orkar inte bara prata med mina väldigt små barn eller man längre. Jag måste få prata med någon annan, jag behöver mänsklig ?kontakt?. Jag håller på och bli koko och nästan vantrivs i mitt liv, i min relation.. min man förstår mig inte alls. Trivs med sina kollegor (snickare), håller på med telefonen hela tiden han är hemma och chattar med vänner om diverse grejer. Jag sköter hemmet och gör samma saker varje dag, tar samma promenad i vår lilla by på landet varje dag, sitter i samma tragiska lekpark varje dag, tragglar och kämpar med uttråkade barn varje dag.

    Någon som vill prata med mig? När jag jobbar är jag sjuksköterska på en kirurgisk akutvårdsavdelning, älskar att träna men inte blivit mycket av de senaste året, lite konstnärligt lagd och tycker om att måla med oljefärger, pysslig och bakar mycket.

    Vem är du?

  • Svar på tråden Fler som känner sig ensamma?
  • Jinks

    Jag är också rätt ensam och kämpar för att inte bli koko. Har konstnärliga ambitioner. Tecknar och målar akvarell. Hyfsat allmänbildad. Vore kul att växla ord med någon. Händer inte så ofta nuförtiden. När ett enstaka julkort i brevlådan blir viktigt för en vet man att man nått botten. Skojar lite men det är rätt tunt bland vännerna.

  • Rebellax

    Det låter jobbigt men som helt normala reaktioner på din situation. Kan bara säga att småbarnsåren varar ju inte för evigt. De är rätt korta i efterhand egentligen. Däremot verkar din mans oengagemang oroväckande. Mansbebis?

    Men du är inte ensam, särskilt inte detta år! Lyssna på Message In a Bottle med Police! Funkar för mig varje gång!????

  • Anonym (GåUt)

    Om ni känner er instängda så vill jag uppmana er att gå ut och att socialisera er. Jag blir ledsen när folk tycker det är viktigare att följa rekommendationer än att leva ett liv som de mår bra av.

  • Circuit1zero

    Jag e den där snubben som fattat va du menar för jag upplevt same shit.

    Å precis nyss skvätte jag massa bläck på mina ritpapper.

    Gjort färdigt första test minuterna av en låt jag jobbat med i typ 6 år.. nyss. Nu ikväll.

    Har gjort allt i den där ensamheten du pratar om i några år.

    Senaste tiden har jag gjort helt fantastiska planlöst. Skickar med 2 länkar till dem som har "mest" mainstream stil

    youtube.com/playlist

    youtube.com/playlist

    Å börjat tända ljus å grejer bara för mig

Svar på tråden Fler som känner sig ensamma?