Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Min kille har i hemlighet hämtat och lämnat kvinnlig kollega i 5 månader - vad ska jag tro?

  Ons 20 jan 13:25 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Ons 20 jan 13:25

  Min kille sedan 13 år har nyligen börjat ett nytt jobb och igår fick jag reda på att han under fem månaders tid har åkt och plockat upp en kvinnlig kollega (10 min omväg) för att samåka till jobbet och sedan efter jobbat lämnat av henne hemma för att sen åka hem. Utan att säga ett ord om detta till mig. Jag upptäckte detta när jag igår såg ett sms där han hade skickat något i stil med ?Vad roligt det var att se din nya lägenhet, tack för att jag fick följa med upp och hjälpa med lampan. Det kommer bli jättebra! Hoppas jag får komma sen och se när du inrett färdigt?. Varpå hon svarar något i stil med: ?ja det var jättekul, tack snälla! Du får komma förbi på din föräldraledighet, bla bla?. Innan dessa sms fanns även två sms där han på morgonen frågar om hon ska åka med honom och hon svarar ja med smileys. Alla sms dessförinnan har han alltså raderat. Enligt honom för att han visste att jag skulle reagera negativt om jag såg deras sms (vilket enligt mig bara är att försöka lägga över skulden på mig, då jag inte hade tyckt det var konstigt OM han sagt att hans kollega åker med honom varenda dag).

  Är det bara jag som tycker att detta är väldigt suspekt? För det första att inte nämna att en kollega samåker med honom i princip varje dag, när han dessutom lägger ner tid på att hämta/lämna henne? För det andra att gå hem och kolla hennes nya lägenhet efter jobbet, enligt honom var det fem minuter för att hon pratat om den. För det tredje att dessutom skicka ett sms på kvällen och tacka för att han fick komma i fem minuter, om det nu bara är en kollega? Och sist men absolut inte minst att dessutom radera deras sms?

  Det kan nämnas att han normalt sätt är väldigt öppen med sin telefon och jag har hans kod osv, men senaste tiden varit mer ?döljande? med telefonen.

  Jag tolkar det som att, även om han kanske inte är otrogen, så vill han i vart fall ha mer än en ?kollega-relation? med denna kvinna. Är det jag som är knäpp eller är det han som har något inte ok på gång? Vad hade ni gjort om ni var jag?

 • Anonym (T)
  Visa endast
  Ons 20 jan 14:38 #1

  Nej vem som helst hade regerat som du gör. Hur har han lyckats hämta å lämna av henne i fem månader utan att nämna något? Hur lång väg har de till jobbet sen?

  Mitt ex gjorde liknande utan att säga något. Efter ett tag började han ?glömma? sig kvar på jobbet i flera timmar emellanåt men jag fick aldrig något rakt svar av honom hur nått låg till. Kändes väldigt olustigt iaf.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll