Godaste semlan?
Vilken typ av fyllning är den godaste i en semla?
Vilken typ av fyllning är den godaste i en semla?
Vaniljkräm förstår jag mig inte på. Passar inte alls och smakar inte gott. Mandelmassa eller nutella är godast.
Vi brukar göra en med inkråm, finhackad mandel, vispgrädde och socker. Den är godast.
Annars är den traditionella tillräckligt god
Vi brukar göra en med inkråm, finhackad mandel, vispgrädde och socker. Den är godast.
Annars är den traditionella tillräckligt god
Kattmyntakryddad gåsleverpastej & naturligtvis massa vipsgrädde.
Vad som helst bara jag slipper mandelmassa. I särklass bland det äckligaste som finns! I klass med den vidriga prinsesstårtan folk envisas med att bjuda på vid bröllop.
Mandelmassa
Alltså.... mandelmassa, för annars är det inte en semla. Gräddbakelse, möjligen, men inte en semla. Det är lite som att kalla stekta ägg för pannkakor....
Men eftersom jag inte är särskilt förtjust i mandelmassa (läs: hatar med het passion) så får jag säga: ingen......
Bara en av dem är en semla? Resten är något annat.
Som svar på frågan är hemmagjorda semlor godast. Tycker alla köpe har för söt grädde och konstig för söt och kornig gegga istället för mandelmassa.
Alltså, om det inte är mandelmassa så är det ju inte en semla.
Vaniljsemlor, köper alltid det.
Mandelmassa är så fruuuktansvärt äckligt. Usch.
Traditionell semla för mig, tack! Visst har jag provat andra varianter som vart riktigt goda som nutella-semla och pistage-semla MEN den traditionella med mandelmassa och vispgrädde är klart godast och särskilt om man lägger den i varm, lätt sötad mjölk.
Vanlig, är väl typ den enda jag äter. Gillar verkligen inte en massa andra konstigheter när det gäller just semlor!!
Mitt problem med semlor är grädde! Så om det fanns semlor utan grädde skulle jag välja den