• Shofalerittan

    Inga mer barn

    Jag och min sambo har försökt få ett till barn barn ett tag. Här om dagen hade vi ett ganska stort bråk. Nu vill han helt plötsligt inte ha barn mer. Han påstår att det är för att han inte vet vart han har mig längre.

    Bråket grundade sig i att jag inte tycker att han ger mig tillräckligt med uppmärksamhet. Han säger att han är den enda jag klagar på och att jag har en bra attityd mot alla förutom honom, att jag bara klagar på honom trots att han är den som behandlar mig bäst.

    Jag tog upp problemet från första början för att jag vill att vår relation ska utvecklas och bli bättre, hur ska den bli det utan kommunikation? Jag anser att han straffar mig på grund av att jag har känslor han anser inte stämmer överens med verkligheten.

    Det här är verkligen en dealbreaker för mig. Hela mitt liv har jag velat ha många barn och det känns som han stoppar mig. Vet inte vad jag ska göra längre, samtidigt älskar jag honom men jag blir olycklig av tanken på att inte få fler barn. Vad ska jag göra?:(

  • Svar på tråden Inga mer barn
  • Anonym (K)

    Det första du ska göra är att inse att det aldrig är ens fel när två bråkar. Med tanke på era problem så ska ni inte alls ha barn nu! Om ni ska ha nånting alls är det terapi för att se om ni kan rädda relationen! Klart han inte vill ha barn med dig när ni har det som ni har det nu, och du verkar beredd att slänga hela relationen i soporna för det. Det är inte bara han som behöver förändra sig, det kan jag bara säga.

Svar på tråden Inga mer barn