Forum Bakning - Hus & hem
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
  • Carobpulver

    Sön 21 feb 12:12 Läst 0 gånger Totalt 4 svar
    Sön 21 feb 12:12

    Hej!

    Någon som har tips på vad jag kan göra med carobpulver? Är inte intresserad av raw food/sockerfritt/lchf eller liknande.

    Finns det något att göra med det som är gott på riktigt eller ska jag slänga pulvret?

  • Sön 21 feb 17:22 #1

    Du kan ju bara ta lite grann som tillägg i annan bakning. Behöver ju inte vara någon slags huvudingrediens eller så. Släng ner en sked i en kladdkaka eller något.


    Gamla matvaror i kylen? Först får de päls, sen börjar de morra och SEN går de ut.
  • Sön 21 feb 18:13 #2

    Carobpulver? Vad är det? Har aldrig hört talas om.

  • Sön 21 feb 18:16 #3
    Bitten skrev 2021-02-21 18:13:16 följande:

    Carobpulver? Vad är det? Har aldrig hört talas om.


    Ersättning för råkakao? Alltid lär man sig något nytt.
  • Idag 08:55 #4

    Använd i bakning eller som varm dryck :)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll