Forum Barnlängtan - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Barnlängtan!! Dela med er av era historier/planer/tankar!

  Mån 22 feb 22:30 Läst 0 gånger Totalt 2 svar
  Mån 22 feb 22:30

  Kan vi bara ha en tråd där vi delar med oss av vår barnlängtan? Både folk som försöker och som inte börjat försöka än. Hur ser er historia ut? Eller plan ut? Hur känner ni? Jag börjar bli helt tokig av barnlängtan. Sedan 3 år tillbaka har det varit i stort sett det enda som kretsar i mitt huvud. Nu börjar det närma sig!! Vi har för tillfället bestämt att börja försöka till sommaren/sen sommaren. Men ju närmare det kommer desto mer tokig blir jag. Det känns som jag håller på att explodera av längtan. Jag gråter minst en gång om dagen för att jag knappt kan hantera mina känslor. Denna stressen jag upplever pga längtan börjar kännas ohälsosam. Det spelar nästan ingen roll vad jag försöker lägga tankarna på, att jag försöker fokusera på annat istället osv, så som jobbsökande exempelvis. I slutändan är det alltid tanken om barn som ligger och trycker i tankarna. Kanske inte så konstigt när man varit ihop i 10 år men varit för unga tidigare. Jag har slutat på mina p-piller dessutom för att få ordning på menscykeln och att veta att det skulle kunna hända nu men att tvinga sig själv att begränsa sig känns bara så himla svårt. Anledningen till att vi vill vänta till sommaren är för att jag har pluggat färdigt då, bör tilläggas. Vore det inte för plugget skulle vi nog börjat för 3 år sedan haha..

 • Anonym (M)
  Visa endast
  Tis 23 feb 18:21 #1

  Hej! här är en till som har EXTREM barnlängtan, Jag och min sambo har försökt i 2 år men inget händer, jag har koll på mens å ÄL men INGET händer :/ det är så frustrerande. det enda man ser på Facebook och instagram bland sina vänner är dessa graviditeter. jag ska ta tag i situationen och be om hjälp för att se vad det är som är fel.

 • Tis 23 feb 20:11 #2

  Åh förstår att det måste vara jätte jobbigt!!! Håller tummarna stenhårt för eran skull så ni får ett positivt snart!! ??

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll