• mommadearest

    Studerar till eller är sjuksköterska och har adhd/add?

    Ni som har adhd eller add och studerar till eller är sjuksköterska, hur har det varit tycker ni? 

    Har ni märkt att ni fått kämpa mer med vissa saker till skillnad från andra i gruppen? Hur gjorde ni för att få så mycket gjort som möjligt på ett bra sätt? 
    Hur tyckte ni det gick att lägga upp era dagar? 
    Jag har så otroligt svårt med motivationen och att komma igång med saker  emellanåt.

    Jag vill studera till sjuksköterska och sedan studera vidare till specialistsjuksköterska, men jag är lite orolig att det ska bli för mycket, att jag är för snurrig eller inte kommer kunna komma ihåg allt som behövs osv osv..(jag är en oroare) 

    Jag är inte jättebra på att studera in saker inför prov osv, får sån press och stress på mig att jag glömmer av och sedan kommer på i efterhand när pressen lagt sig. 

    Hur har det fungerat i arbete sedan, har det blivit för mycket för er tycker ni? 
    Jag är stresstålig och bra med bemötande och sådana saker i praktiken med människor osv så det är jag inte orolig över, utan mer pluggandet och sedan att det är mycket ansvar och saker att hålla koll på.

    Läste häromdagen att man ska göra något sorts läkemedelsberäknings test sista terminen eller vad det var? Någon som kan förklara mer om det? Ska man kunna räkna ut sånt i huvudet på direkten? Ska man kunna allt sånt utantill?

    Jag har så mycket frågor, och jag ska prata med studievägledare om detta i veckan som kommer men tar gärna emot svar och tips, råd från er som är/varit där :) 

Svar på tråden Studerar till eller är sjuksköterska och har adhd/add?