• tossehopp

    Kan man ens få gravidsymptom innan BIM?

    Tänker lite på detta att man känner gravidsymptom innan BIM. Om man testar sig med ett test som reagerar på 10 HcG och det är negativt, kan man verkligen ha gravidsymptom än då? Man måste väl ha ganska mycket HcG i kroppen för att kroppen ska reagera på hormonerna??

  • Svar på tråden Kan man ens få gravidsymptom innan BIM?
  • Anonym (Anonym)

    Om det är starkt nog att ge utslag är det starkt nog att ge fysiska reaktioner. Sedan pratar vi ju inte om särskilt starka reaktioner däremot.

  • Anonym (A)

    Klart man kan få symptom innan BIM, många plussar ju innan BIM. Däremot är jag osäker på om man kan få symptom innan det syns på tester, men låter inte så troligt att man kan.

  • JosHed

    Som jag förstått det så är det HCG som ger symtom. Går inte HCG att mäta på testa tidigt så är det för låga nivåer för att ge symtom. Däremot så kan man ju ha höga nivåer av andra ämnen (som man även har innan mens) som kan ge mensliknande symtom. Har man då en önskan om att bli gravid så kan man ju känna dessa symtom mer tydligt än annars. Är man sedan då gravid så tolkar man det som att man hade gravidsymtom innan. Många som känner gravidsymtom tidigt som inte är gravida med.

Svar på tråden Kan man ens få gravidsymptom innan BIM?