Forum Samhälle - Samhälle
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Lyrica i medicin.

  Tor 8 apr 14:33 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Tor 8 apr 14:33

  Hej, jag har varit på drogtest och fick positivt på amfetamin och lyrica. Amfetamin har jag i mina adhd mediciner så det var inget konstigt men ingen av mina läkare har sagt att det finns lyrica i någon av mina mediciner när jag frågat.

  De nya medicinerna jag tar är: Duloxetin, Bricanyl och Naproxen. Är det någon som vet om det finns något liknande ämne som visar på lyrica i någon utav dessa?

  Har även för mig att man inte får köra motorfordon om man har lyrica i kroppen även fast det är i ett recept så är väldigt stressad över detta då jag själv vet varifrån det har kommit.

  Det är nog inte helt rätt sida att skriva på men socialtjänsten och jag vet inget om vart det kommer ifrån.

  Tacksam för svar och onödiga kommentarer undanbes.

 • Tor 8 apr 14:41 #1

  Har du bett om att urinprovet ska skickas på analys? Nej, det finns inte Pregabalin (Lyrica) i dina mediciner. Superkonstigt, men det händer att snabbstickor visar fel och då ska man påpeka att man inte tar det preparatet så att de skickar provet till analys som klarar upp det hela. Har kan Lyrica på recept får man självklart framföra motordrivna fordon om man själv bedömer att man klarar det, vilket gäller all narkotikaklassad medicin.

  Det har dock hänt mig en gång under alla år jag lämnat UP att både snabbstickan och analysen visade fel, vilket fick min behandlare att misstänka att nån ville jäklas med mig och lagt något i dryck eller mat, men jag förstår inte vem som skulle vara så elak och jag var också negativ på det preparatet på min egen sticka jag hade hemma. Väldigt märkligt och fruktansvärt att bli oskyldigt anklagad på det viset, fick mig att må piss.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll