Forum Barn 1-2 år - Förälder
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Kläder 10 resp 15 grader

  Fre 16 apr 13:18 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Fre 16 apr 13:18

  Oh, vad svårt detta är! Första våren med en ettåring. Åker oftast vagn, men kan vara lite på backen också. Hur klär man dom när det är 10 grader och vårsol resp. 15 grader? Tips?

 • Fre 16 apr 13:57 #1

  Det beror lite på hur vädret är f.ö Regn och blåst= mer kläder. Här sitter mössan på till ca 9 grader. Sen tunn mössa eller solhatt eller keps. Tunnare jacka vid 15 än 10 eller också tunn jacka vid 10, men kanske en extra tunn tröja under. Vi hade nog vantar ibland till vår yngste vid 10 för han är väldigt frusen av sig. Men då bara vid blåst/regn. Många klär barnen för mycket "för säkerhets skull", men sitter eller ligger de i vagn påbyltade och dessutom har filt eller annat på sig blir det för varmt. 

 • Fre 16 apr 15:03 #2

  Ja, just nu är det 10 grader och strålande sol ute. Vi har en skaloverall med avtagbart fleecefoder från Pop. Min sambo vill ha en body och byxor, samt overallen med fodret i. Medans jag funderar på att plocka bort fodret, samt ha tshirt och eventuellt fleecejacka, samt vanliga byxor under skalet. Tycker det är jättesvårt!

 • Fre 16 apr 15:14 #3 +1

  Samma väder här idag. Vår 2-åring har långärmad body, jeans, tunnare mössa och en fleecejacka. Overall låter överkurs. Sen beror det ju på om de befinner sig mest i skugga eller mest i sol och om det blåser. 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll