Forum Graviditetssymtom - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Bruna flytningar, mensvärk och illamående?

  Tis 4 maj 13:57 Läst 0 gånger Totalt 2 svar
  Tis 4 maj 13:57

  Hej. Jag har under en veckas tid haft bruna flytningar. Inga mängder men det har kommit lite varje dag. Har även haft en svag mensvärk, precis som att mensen ska dyka upp dagen där på men den gör inte det.. har även mått illa de senaste två kvällarna, dock inte så att jag spytt men det har känts som det är påväg.

  Jag har ganska oregelbunden mens och cykeln varierar mellan 30-40 dagar ungefär, nu är jag på dag 31. Testade imorse och fick inget plus på stickan så antar att jag ej är gravid. Är det någon som haft liknande symptom eller vet vad detta kan bero på?

  Har varit utan p-piller i lite mer än ett halvår och vi försöker inte aktivt skaffa barn utan tänker mer att det kommer när det kommer, vet därför som sagt inte varken när ägglossningen var eller när mensen bör komma.

 • Anonym (Jag också)
  Visa endast
  Tis 4 maj 14:25 #1

  Hej,

  När jag slutade med p-piller efter att ha ätit det i ca. 10 år hade jag också problem med spottings. Jag blödde i tid och otid men framförallt veckan innan mens. Hade även oregelbundna cykler med allt mellan 26-70 dagar. Detta höll i sig ett år ungefär innan det stabiliserades.

  Nuförtiden har jag sparsamma rosa/bruna/röda spottings som börjar ca. 4-5 dagar innan mens varje månad. Även illamående är ett pms-symtom för mig.

 • Tis 4 maj 19:18 #2

  Okej. Känns dock lite konstigt att detta kommer efter 6månader utan piller, men kanske fortfarande är en omställning för kroppen ändå. Får hoppas att mensen kommer snart då helt enkelt!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll