Forum Övrigt - Fritid & hobby
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Lämplig present till ny partner?

  Ons 2 jun 20:32 Läst 0 gånger Totalt 2 svar
  Ons 2 jun 20:32

  Träffat en ny man, vi bor inte ihop utan träffas då vi inte har barnen. Nu fyller han år snart och jag har inte en susning av vad man skulle kunna tänkas att överraska honom med. Det blir iallafall någon form av köpepresent då han förmodligen firar dagen med sina barn.(Vi har inte träffats med barnen än).

  Gillar:
  Sport, 
  Att fixa o laga samt renovera i hemmet.
  Äta
  Åka på resa.
  Titta på film
  Historia.

  Gillar inte:
  Att läsa
  Laga mat
  Kläder/mode (han har kläder på sig, men gillar inte att shoppa/bryr sig inte vad han har på sig).

  Jag har ingen aning och önskar det finns någon här på forumet som har lite bra tips och ideer?

 • Anonym (S)
  Visa endast
  Ons 2 jun 20:44 #1

  Laga en god middag åt honom med någon av hans favoriträtter, och en god efterrätt. Tänk på att inte göra måltiden för tung ifall ni vill hålla på med andra aktiviteter efteråt.

 • Ons 2 jun 21:46 #2

  Det är lite knepigt att han gillar historia, men inte att läsa. Hade han gillat att läsa så hade ju en bok inom något historiskt ämne varit intressant. 

  Annars så kan man förstås köpa någon reseguide med utflyktsmål där utflyktsmålen har något med historia att göra, t.ex. fornlämningar eller kyrkor eller något sådant (det finns massor med sådana typer av böcker) och sedan lägga i ett kort där du skriver att du gärna följer med honom runt och tittar på sakerna.

  Vad för typ av historia är han intresserad av? Man kan köpa många roliga saker till hemmet på historiskt tema, alltifrån nytryck av historiska kartor och patentritningar, till replikor av värjor och flintlåsvapen eller emaljskyltar med roliga budskap på (t.ex. "detta rum är utrustadt med elektricitet. Försök icke att tända med tändsticka.)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll