Forum Sekundär barnlöshet - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Sekundär infertilitet

  Ons 2 jun 20:42 Läst 0 gånger Totalt 0 svar
  Ons 2 jun 20:42

  Hej!

  Vi gjorde 4 IVF:er under 2018-2019, lyckades bli gravida och fick en son 2019. Nu börjar vi bli väldigt sugna på syskon, och jag är iaf helt säker på att det inte är något som vi kommer lyckas med själva.

  Landstinget ville med första barnet inte hjälpa oss, så vi gick privat istället. Nu till problemet, den hemortsläkaren vi fick hjälp av har stängt ner sin verksamhet och det finns ingen annan där vi bor eller i närheten. Närmast är 25 mil bort. Kliniken där vi gjorde själva IVF:erna ligger ca 40 mil bort. Med andra ord kan vi ju inte åka ner för frekventa ultraljud och läkarbesök utöver äggplock och insättning.

  Vi har tagit kontakt med IVF-kliniken som vi gjorde hos sist. Men vi har inte fått något svar kring huruvida de kan hjälpa oss, t.ex med hjälp av sjukhuset där vi bor för att genomföra ultraljud. Är det någon som sitter i en liknande sits? Skulle gärna vilja bolla lite tankar, och förhoppningsvis få lite hopp om att det ska vara möjligt för oss att få hjälp igen. Det kan ju inte bara vara vi som bor på så sätt att det inte finns kliniker eller hemortsläkare nära.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll