• Anonym (Nyfiken)

    VR-porr

    Är väldigt nyfiken på VR-porr. Är teknisk idiot så vad behöver man för prylar, har ingen lust att gå in på Elgiganten och fråga vad det finns för alternativ för en häftig porr-upplevelse.

  • Svar på tråden VR-porr
  • Anonym (Killgissar)

    VR-glasögon är väl ett hett tips att börja med. Koppla dem till datorn. Sök upp en webbsida som erbjuder VR-porr.

  • Anonym (Göte)

    Om du bara är på "aldrig testat men nyfiken"-nivån är mitt tips (innan du ger dig in i något dyrare och mer avancerat) att börja med ett par VR-glasögon i kartong som du "viker ihop" runt din telefon. Kostar inte många kronor att testa.
    www.conrad.se/p/basetech-headmount-google-3d-vr-brun-vr-glasoegongoogle-card-1407623


    Många sidor visar videos avsedda just för dessa. Gör en sökning på 'vr-porn google cardboard' 

  • Anonym (Nyfiken)

    Men när jag söker på VR-klipp så visar min telefon halva skärmen svart. Är det så det ska vara eller är det någon inställning?

  • Anonym (Göte)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-06-27 10:45:31 följande:

    Men när jag söker på VR-klipp så visar min telefon halva skärmen svart. Är det så det ska vara eller är det någon inställning?


    Betyder "halva" att skärmen delas i en videodel och en svart del eller betyder det att mycket av innehållet är svart?
    Blir mycket av innehållet svart, prova att vrida och vinkla telefonen ("titta" runt). Det svarta kan bero på att inte hela vyn (360 grader) spelats in och den svarta halvan är exempelvis vänster-bakåt och bilden börjar vid vänster-framåt. (I det exemplet, vrid telefonen åt höger för att "titta in i filmen".)
  • Anonym (Göte)

    Prova även att klicka på Inställningar i videospelaren och välj 'Drag controls'. Det blir lite mer som en "vanlig" video, där du kan dra bilden med fingret på skärmen för att titta åt något andra håll (där du annars skulle ha vridit på huvudet).

Svar på tråden VR-porr