• Mån 11 okt 2021 11:37
  1568 visningar
  1 svar

  Blödning vid ÄL+5

  Hej! Jag har kollat runt här på FL efter ett svar men känner att jag behöver skriva ett eget inlägg så att allt stämmer in på mig för mest rätta svar :).

  Det är så att jag tog ÄL stickor denna cykel och hade ägglossning 4/10 enligt dem.

  Den 9/10 så hade jag blod i flytningarna och och igår klart blod samt även idag. Men det är mycket MINDRE blod än vid mens. Mer än en fem krona som alla pratar om vid en nidis men betydligt mindre än vid mens. Jag har inte regelbunden mens (den är mellan 30-36 dagar) men som sagt så är ju ÄL kollad med stickor.

  Blir ändå inte klok på det och jag förstår att jag inte kan få ett diagnostiskt svar här, men det kanske är någon som varit med om liknande eller har något tips eller råd? Det stramar även mycket vid ena höften och jag får känslan av att snippan ska ?lossna?, herregud vilka ordval, förlåt men så känner jag .

  Så tjejer, vad tror ni?

  Jag kan tillägga att jag aldrig haft mellanblödningar eller liknande så jag har ingen sån erfarenhet.

Svar på tråden Blödning vid ÄL+5
 • Mån 11 okt 2021 15:02
  #1

  Har tyvärr inget svar till dig men jag hade ungefär samma denna månaden, fick positivt äl test 1/10 och 5/10 fick jag en liten blödning. Tog ett testa tidigt test idag som var negativt. Det jag kan tänka att det varit är att ägget lossnat senare så att det var en ägglossningsblödning, eller en väldigt tidig nidblödning? Annars en vanlig mellanblödning men har aldrig haft det innan. Jag vet faktiskt inte alls vad det kan berott på men när jag googlat är det dessa saker jag fått fram haha..

Svar på tråden Blödning vid ÄL+5
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.
Svara i tråden...