• jag2000

    STOCKHOLMS STAD VILL HA BETEENDEFÖRÄNDRINGAR SÅ ATT KLIMATOMSTÄLLNINGEN KAN SKE (AGENDA 2030)

    Stockholms Stad eftersträvar beteendeförändringar hos stockholmarna så att det blir lättare att genomföra klimatomställningen. Detta står i Stockholms stads budgetförslag för 2022-2024 som presenterades i oktober 2021 där man deklarerar stadens vision för de närmaste åren. Bland annat har man bestämt att bilismen i Stockholm måste minska. 
     
     
        I oktober 2021 kom finansborgarrådet Anna-König Jerlmyr (M) med kommunens budgetförslag för  åren 2022-24 (1)  I detta budgetförslag börjar man med att rosa vaccineringen och menar att detta håller sjuktalen nere och att vaccineringen ?ger hopp om framtiden?. Man rosar även det ökade hemarbetet som har skett under pandemin eftersom detta har gett ?positiva effekter vid klimatpåverkan?.
     
       Man skriver att en ny tid nu nalkas som bland annat innebär ?förändrade beteenden och vanor ? (vi måste ändra våra beteenden så att staden kan genomföra klimatomställningen).   
     
    AGENDA 2030 OCH HÅLLBAR UTVECKLING
     
       Stockholms stads budgetförslaget baseras helt och håller på Förenta Nationernas Agenda 2030 och hållbar utveckling och man refererar regelbundet till denna agenda i texten. Varje gång du hör orden ?hållbarhet? eller ?ekologisk, social och ekonomisk? så handlar det om Agenda 2030. Engelska: sustainable development. 
     
     
  • Svar på tråden STOCKHOLMS STAD VILL HA BETEENDEFÖRÄNDRINGAR SÅ ATT KLIMATOMSTÄLLNINGEN KAN SKE (AGENDA 2030)
  • Rataxes

    Styret i Mordor är helt obegripligt. Man låter trafik-Sauron förstöra staden helt, och en soja-hen till socialborgarråd.


    "Demokratisk socialism" är som nyttig rökning eller fin cancer
Svar på tråden STOCKHOLMS STAD VILL HA BETEENDEFÖRÄNDRINGAR SÅ ATT KLIMATOMSTÄLLNINGEN KAN SKE (AGENDA 2030)