• Tis 16 nov 00:57
  697 visningar
  4 svar

  Katt stör sömn

  Jag har tagit över en vuxen katt som är van vid att sova i ägarens säng. Jag kan dock inte med det för jag känner mig fasthållen när katten ska ligga på mig så jag stänger dörren men då står katten utanför och skriker majoriteten av natten. Hur kan man vänja av katten vid detta?

Svar på tråden Katt stör sömn
 • Anonym (Du är ägd nu)
  Tis 16 nov 01:31
  #1

  Välkommen till ett parallellt universum. Hundar har ägare. Katter har personal.

 • Anonym (Vänj dig)
  Tis 16 nov 01:35
  #2

  Frågan är inte huruvida du ska vänja katten av med det, utan hur DU ska vänja dig vid att katten sover i din säng. Det är en vanesak och du kommer få lättare att sova efter ett tag. Jag älskade när min katt sov bredvid mig, jag sov faktiskt bättre då :)

 • Tis 16 nov 05:52
  #3

  Jag tror inte du kommer kunna vänja katten vid att dörren är stängd. Den kommer förmodligen fortsätta skrika och risken är stor att den tex börjar kissa utanför lådan pga av missnöje.Tror ju absolut du sover bättre med en katt i sängen än en katt som skriker hela nätterna och sen pinkar i din säng så du får helt enkelt vänja dig.

 • Anonym (Äh)
  Tis 16 nov 18:20
  #4
  Anonym (Du är ägd nu) skrev 2021-11-16 01:31:06 följande:

  Välkommen till ett parallellt universum. Hundar har ägare. Katter har personal.


  Trams. Det är bara vissa kattägare som är knepiga. Jag vet katter som är väluppfostrade. Det är bara att stå ut ett tag ts, den kommer att ge upp. Köp ett mysigt klösträd den kan sova i på natten.
Svar på tråden Katt stör sömn
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.
Svara i tråden...