• Mån 22 nov 11:12
  4167 visningar
  0 svar
  Nyregistrerad användare
(2021-11-22)

  Lite feedback, sambo besöker sitt ex på facebook

  Hej, jag skulle gärna vilja ha lite feedback eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska förhålla mig. Säkert ingen som kan svara "helt rätt" men lite kloka synpunkter tar jag gärna emot.
  Jag och min sambo har varit tillsammans sedan hösten 2014, har två barn och ska gifta oss nästa sommar. Under 2012-2013 var hon tillsammans/sambo med en man som ganska omgående började behandla henna illa, främst psykiskt men några blåmärke på armarna förekom också. Det slutade med att hans saker packades och sattes ut på gården när han var bortrest några dagar. Behandlingen satte djupa sår i min fantastiska sambo som hon berättade om i början av vårt förhållande och att han då fortsatt kontaktade henna men det slutade strax efter det.
  I går kväll så satt jag med ungarna Ipad och skulle kolla på en kompis facebook profil, när jag sökte efter den första bokstaven i hans namn så kom min sambos ex upp som "befintlig" sökning - det visade sig att det var min sambos facebook konto som var uppe på paddan - inte mitt. Jag blev väldigt förvånad med tanke hur illa han behandlat henne, jag kollade sökhistoriken och det visar sig att så långt tillbaka man kan se på facebook, 2017,  så har hon regelbundet sökt efter honom. Ännu mer förvirrad.
  Jag har två frågor som jag gärna får lite feedback på även om det till viss del kommer vara spekulation an er som svarar.

  1. Vad kan anledningen vara till att hon regelbundet under lång tid kollar på exets facebook profil? 
  (jag tänker att det någonstans kan finnas ett intresse att se från min sambos sida "hoppas han inte har det bra". Jag är inte orolig för att hon är intresserad av honom med tanke på det hon berättat, ganska nyligen berättade hon om hur den typen av människor kan vara svåra att lämna eftersom vi har en vän med liknande pojkvän. Alla spår exet på min sambos facebooksida har hon tagit bort samt jag är helt säker på att de inte har haft någon kontakt sen han skickade meddelande till henne strax efter vi träffades. Oavsett anledning så tänker jag att efter så lång tid sedan relationen med honom så kanske det inte är helt sunt att inte kunna släppa den relationen som satte så djupa sår)

  2. Ska jag ta upp detta med henne?
  (jag vill ju att hon ska kunna lägga den mörka period bakom sig, är ju 8 år sen, men samtligt så kan det ju verka som jag kontrollerar vad hon gör - jag är verkligen inte en sån person och upptäckte detta av slumpen. Kan tilläggas att vår relation varit upp och ner genom åren och det finns inget mönster med att hon besöker exets facebook mer då vi haft det tufft jämfört med då allt varit kanon)

Svar på tråden Lite feedback, sambo besöker sitt ex på facebook
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.
Svara i tråden...