• Mån 29 nov 2021 15:31
  2169 visningar
  0 svar
  0
  2169

  Är hundarna från Humane Society ett bra val?

  Hundar från Humane Society är fantastiska husdjur. Det finns några saker du behöver veta om dessa hundar.
  Inse vem hunden är till för. Du kanske hittar den perfekta hunden från Humane Society. Om det är för en äldre person, ta den personen med dig för att göra valet. En äldre hund kommer att ha problem från sitt förflutna. Detta betyder inte alltid dåliga problem.
  Du kan hitta hundar från Humane Society som är valpar. Vi fick vår hund från Adopt-A-Pet och hon var precis lika stor som en hamster när vi fick henne. Humane Society har vanligtvis människor som arbetar som kan en del av djurens historia. Fråga och bli informerad.
  Även om många av hundarna kommer att vara blandraser kan man i vissa fall få en specifik ras. Om du lämnar kontaktuppgifter kommer många av Humane Societies att kontakta dig när de får vad du har i åtanke.
  Uteslut inte hundar från Humane Society. Du kan adoptera en underbar vän där. Se till att du förstår vad Humane Society förväntar sig av dig och att du måste prata med dem. Att gå till samhället och titta på hundarna de har kan vara en bra början. Du vill vara säker på att du förstår att det är ett åtagande att äga en hund.
  Lär dig raserna innan du bestämmer dig för vilken som är bäst. Ibland finns det saker med raserna som gör dem till en bättre hund för din situation.
  Hundar från Humane Society och vara underbara att adoptera. Se bara till att göra dina läxor först så att du inte lägger till i den växande listan över hemlösa djur. Det finns mycket kärlek kvar i de flesta av dessa hundar så gå och se vilken som skulle vara ett bra tillskott till din familj.
  Du vill också lära dig lite information om hundar och beteendeproblem. Vi har mer information på vår hemsida. Dr. Dogg har bra information. Så gå och se hundarna från Humane Society och börja där!
Svar på tråden Är hundarna från Humane Society ett bra val?
Logga in
Bli medlem