• Brutta888

    Är han intresserad?

    Hur länge kan en kille vänta med att höra av sig om han ändå är intresserad? 

  • Svar på tråden Är han intresserad?
  • Anonym (z)

    Hur länge sedan är det som ni hördes av senast?

  • Anonym (Ingen logik alls)

    En intresserad kille är väldigt angelägen, men de allra flesta är ljumma och sätter inte kvinnor först. De kan därför gå veckor och månader, för att plötsligt höra av sig 3 ggr på en vecka när man kommit över dem och helt glömt deras existens.

    Killar lever sina liv och verkar inte gå och tänka på tjejer på samma sätt som tjejer ALLTID tänker på och pratar om killar. Det bästa kvinnor kan göra är att leva sina liv som att de inte fanns för då triggas plötsligt nån inbyggd sensor som gör att de börjar höra av sig. Man ska inte gå och vänta på män, de driver bara bort dem.

    Sätt gränser och bara bestämd.

  • Anonym (Beror på)

    Det beror på, ffa är det förändrade mönster som skulle ge mig en varningssignal. T ex har man hörts dagligen i flera veckor, sedan kan det plötsligt gå flera dagar, då är han inte intresserad längre. Vissa killar har ett mönster av ibland dagligen, ibland kan det gå en dag emellan, det är ok, så länge det inte börjar bli mycket mer utdraget, korta svar osv.

    I slutänden är det ändå så att en kille som är intresserad hör av sig. Oavsett om han har mycket på jobbet eller annars i livet.

Svar på tråden Är han intresserad?