• jajje

    Min 3åring vill inte äta

    Jag har en treåring hemma som nu i drygt 3 veckor tappat matlusten och vill verkligen inte äta något alls. Han verkar liksom aldrig vara hungrig och inte ens godis, glass, kakor osv vill han ha. 
    Han kan ibland ta en sked av maten men sen är det stopp. Jag har kontaktat bvc som säger att det är så ibland. Men jag börjar bli väldigt orolig, jag upplever att han känner sig mätt hela tiden och aldrig hungrig. Innan dessa tre veckor så har han haft perioder då han ätit lite mindre men aldrig såhär som det är nu. 
    Tilläggas att han gått upp ungefär 3 gram på ett år men bvc säger inget om det heller. Han är pigg och livlig som vanligt, det enda jag reagerat på är att han fått lite mer humör än vanligt viket egentligen inte är så konstigt kanske. 
    Jag är ju orolig över leukemi då man känner mättnadskänsla och blåmärke har han hela tiden på benen och har haft i flera år. Går inte upp i vikt även fast åt mycket innan denna period började.  Även magcancer har min vän pratat med  mig om.
    Jag har som sagt pratat med vården som säger till mig att avvakta. Så vill egentligen bara se om någon här har tips, peppande ord, erfarenhet mm.

Svar på tråden Min 3åring vill inte äta