• Wed 5 Oct 2022 09:00
  2072 visningar
  0 svar
  +1
  0
  2072

  De bästa underhållningsspelen för familj och vänner

  Att spela spel med din familj och vänner kan vara kul, men det kan också vara utmanande. Du vill ta ut er alla som spelare för att ha kul och få ut det mesta av dina spelsessioner, men samtidigt vill du hålla saker intressanta och hanterbara för alla. Lyckligtvis finns det många fantastiska underhållningsspel för familj och vänner där ute som kommer att göra spel med dina vänner till en lek. Även om du är en nykomling inom spel, kommer du att kunna uppleva det tillsammans med dina nära och kära på ett sätt som är spännande, utmanande och framför allt roligt. För att hjälpa dig komma igång erbjuder många webbplatser fantastiska kuponger som nya oddsbonusar 2022 som ger mer nöje och underhållning till spel.


  Pokémon Go


  Pokémon Go är ett otroligt beroendeframkallande spel som är svårt att lägga ifrån sig. Det är ett spel som kan spelas medan du står i kö eller när du går ut med hunden. Många har blivit mer aktiva när de spelar Pokémon Go. Det är också ett utmärkt socialt spel, ett som du kan spela med vänner och familj. Många människor har också rapporterat betydande förbättringar i sin hälsa när de spelar Pokémon Go. Människor har rapporterat förbättrat minne, snabbare reflexer och mer energi när de spelar Pokémon Go. För personer med depression, ångest eller andra psykiska problem kan Pokémon Go vara ett otroligt användbart spel. Det är ett spel som kan få världen att kännas liten och, med vänner och familj, kan det vara en källa till äkta och varaktig tröst.


   


  Biljett till Ride


  Ticket to Ride är en korsning mellan Monopol och ett tågspel. Det är ett relativt enkelt spel där spelare försöker samla tågbiljetter och dirigera dem på brädet för att skapa järnvägar som kommer att få poäng. Du kan spela med 2 till 8 spelare, och spelet varar ungefär en timme. Haken är att man även kan spela som ett lag. En spelare är ledare, men de andra spelarna är då "biljettbärare". Biljettbäraren har i uppdrag att följa ledarens anvisningar. Laget måste arbeta tillsammans för att ta poäng.


   


  Ord med vänner


  Words With Friends är ett spel som är speciellt designat för ett par. Det tillåter två personer att tävla mot varandra på en slumpmässig basis. Spelare får 10 bokstäver och måste bilda ord med dessa bokstäver utan att använda någon bokstav två gånger. Den spelare som gör flest ord på kortast tid vinner spelet. Words With Friends är ett intressant spel eftersom det tvingar spelare att överlista varandra. Det hindrar också spelare från att bilda ord med varandra. Detta innebär generellt att spelare kommer att bilda ett stort antal korta ord, vilket kan göra spelet tråkigt om det spelas för länge. Det är dock ett fantastiskt spel att spela när du vill komma bort från resten av världen och bara koppla av med din partner.


  Hoppande knektar


  Jumping Jacks är ett brädspel som har blivit en stapelvara på familjespelkvällar runt om i världen. Det är ett spel som är designat för att vara enkelt och snabbt att spela. Spelet är uppdelat i nio omgångar och varje omgång har tre möjliga åtgärder. Den första åtgärden är att flytta alla pjäser en plats. Den andra åtgärden är att plocka upp ett kort från leken. Den sista åtgärden är att lägga ner bitarna igen. Haken med Jumping Jacks är att du kan plocka upp och lägga ner vilket kort som helst från leken. Detta lägger till ett inslag av strategi till spelet genom att tvinga spelare att balansera sitt behov av att plocka upp kort med sitt behov av att lägga ner pjäser.


  Spridning


  Scattergories är ett spel som är designat för att få spelare att utmana varandra med sina kunskaper om olika ämnen. Spelet spelas i omgångar, där varje omgång har ett annat ämne. Den första spelaren skriver en mening på ett kort och skickar den sedan till spelaren till vänster. Den andra spelaren tar detta kort och skriver ner en mening som de tror är relaterad till det första. Den tredje spelaren skickar detta kort vidare, och så vidare tills den sista spelaren tar ett kort. Den sista spelaren försöker sedan gissa vad meningarna handlade om. Det bästa med Scattergories är att det får spelare ut ur huset, bort från TV:n och in i diskussioner som annars kanske inte hade ägt rum. Det är ett fantastiskt spel att få ihop en grupp vänner och prata om världen runt dem.


  Fixare


  Twister är ett klassiskt spel som alltid är en hit på fester. I grund och botten är det ett spel där alla snurrar ett hjul och försöker vara den som har armarna närmast hjulet. Du kan också gå vild med denna och sätta hjulet på taket eller väggarna. Det här spelet är alltid en hit och alla kommer att ha kul. Dessutom är det ett bra spel att arbeta med din koordination och balans.


  Slutsats


  Det finns hundratals spel tillgängliga och att välja rätt spel kan vara ganska svårt. Dessa spel är några av de bästa underhållningsspelen för familj och vänner, och genom att spela dem kan du spendera kvalitetstid med dina nära och kära.

Svar på tråden De bästa underhållningsspelen för familj och vänner
Logga in
Bli medlem