• Lör 10 dec 2022 09:34
  2941 visningar
  1 svar
  1
  2941

  Pcos

  Jag har pcos och varit gravid 3 gånger men missfall alla gånger. Har övervikt med min pcos som kanske kan va orsak till missfall tror läkare. senaste missfallet var i maj 22 och nu är vi redo att försöka igen? men min mens är något så ofantligt konstig just nu.. börjar bli orolig och vården ger mig inga svar jag blir lugn av..  vill veta om någon varit med om samma!

  missfall maj 22, utan mens juni, juli, augusti, men mensen kom september.

  oktober utan mens och 9e november fick jag en blödning, trodde mellanblödning då de var så pass ljust. men sen den 9/11 har jag blödigt konstant och alltså då riklig blödning med sjukt mycket klumpar. fick utskrivet provera i 10 dagar och tog sista tabletten igår 9/12 och det forsätter blöda och ännu mer klumpar. Kan inte vara missfall. bör jag oroa mig? 

 • Svar på tråden Pcos
 • Tis 24 jan 13:52
  #1

  Så ledsen att höra... Inte hört att PCOS är orsaken till missfall utan att det kan finnas många andra faktorer som spelar in, men har hört att PCOS kan göra det svårare att tex bli gravid... Skulle tipsa dig att komma i kontakt med en fertilitetsspecialist/fertilitetinriktad gynekolog eller klinik istället som kan hjälpa dig undersöka och ge rätt behandling. Det finns behandlingar som kan hjälpa till att öka chansen att bli gravid igen. Kan tipsa Ovulais PCOS-app som kan hjälp dig med info och hjälp med PCOS som har hjälpt mig! Är det första gången du kör provera? HAr svårigheter med min mens och undrar om jag ska fråga om det också. 
  Komma komma ihåg att det inte är din fel, men förstår att du är orolig - hoppas det finns fler som kan dela deras upplevelser som kan vara av mer hjälp Hjärta

Svar på tråden Pcos
Logga in
Bli medlem