• Anonym (.)
  Mån 23 jan 15:41
  457 visningar
  6 svar
  6
  457

  Nu när Koranen bränts och det blivit mer internationellt känt att Sverige ger tillåtelse och missförstånd som om Sverige/svenskar kanske är Islamfober - Kan det leda till att Sverige utsätts för terrorbrott?

  Ryssland kanske inte begår terrorbrott eller starar krig, men kan det finns möjlighet att Islamister bestämmer sig för att begå terrorbrott här i Sverige? Som hämnd?

 • Svar på tråden Nu när Koranen bränts och det blivit mer internationellt känt att Sverige ger tillåtelse och missförstånd som om Sverige/svenskar kanske är Islamfober - Kan det leda till att Sverige utsätts för terrorbrott?
 • Anonym (MR kliste­r)
  Mån 23 jan 15:45
  #1
  +1

  Vi har ju redan haft flera terrordåd och andra brott som strider terrorlagstiftningen så självklart kan det hända igen.

 • Anonym (Beata­)
  Mån 23 jan 15:55
  #2

  Sverige sitter i en jäkla rävsax eftersom vi har valt att smöra för Erdogan samtidigt som vi vill ha kvar någon slags yttrandefrihet, vad nu den egentligen är värd när den sårar människor. Kristersson och Billström gör vad som helst för att göra Erdogan nöjd, medan resten av Nato sitter och tittar på som om det var upp till oss och Turkiet om vi ska bli insläppta i deras klubb. 

  Självklart kan vi bli offer för terrorattacker, precis som vi redan har varit några gånger. Låt oss hoppas att det inte sker. 

 • Anonym (Tanke­)
  Mån 23 jan 16:00
  #3
  +2

  Det är så klart nyttigt för yttrandefriheten och lättkränkta att det sker en sån bränning. Dom måste lära sig förstå att det bara är en tryckt kopia av en bok, och inte ett orginal eller något som spelar nån roll. En bunt papper, helt enkelt. Vill man ha en ny så går det att köpa en i butiken.


  Sen när vi vet hur illa det kan bli med stenkastning och protester så är det en annan femma om man bör ge tillstånd av den anledningen - för att motverka upplopp. Men det är en svår fråga när man har yttrandefriheten på ena sidan och lättkränkta på andra sidan.

 • Kockob­ello
  Mån 23 jan 16:07
  #4

  Det var då en jävla rubrik.

 • Anonym (qwert­y)
  Mån 23 jan 16:10
  #5
  +2

  Sverige har haft flera terrorbrott varav ett som krävde livet på kvinnor och barn, samt skadade över 140 människor.

  Men det har folk redan glömt.

 • Anonym (Y)
  Mån 23 jan 17:05
  #6

  Det är klart att risken ökar och det är exakt vad landsförrädaren Paludan hoppas på. 

Svar på tråden Nu när Koranen bränts och det blivit mer internationellt känt att Sverige ger tillåtelse och missförstånd som om Sverige/svenskar kanske är Islamfober - Kan det leda till att Sverige utsätts för terrorbrott?
Logga in
Bli medlem