• Mån 23 jan 16:52
  1748 visningar
  2 svar
  2
  1748

  Gnälla på grannarna tråd

  mina grannar är så jäkla stökiga!!

  Det är som en soptipp på tomten med skrotbilar och massa skrot de samlat på sig så som hästsläp, soptunnor, lekställningar, plåtar, schaktmassor, containrar, kylskåp. Folks båtar och husvagnar..... ja allt möjligt och omöjligt man kan tänka sig..  Hela tomten är uppgrävd. De eldar upp sitt matavfall och gamla kläder på en plats ute på tomten. När vi flyttade hit så var det massor av råttor här för de lämnade soporna på trappen istället för att slänga dem i soptunnan. Tomten är full av ölburkar och skit.

  Det är väl inte något större fel på dem i övrigt utöver detta men man blir ledsen över hur de håller skicket på tomten och jag vet att jag kan inget göra åt saken och att bara acceptera läget eller flytta.

  Jag vill bara spy ut detta någonstans för att jag är bitter. Ja jag ska plantera enormt stora syrenbuskar och insynsskydd för att slippa se skiten.

  Alla vänner som hälsar på börjar bara prata om hur fan det ser ut hos dem.. det känns som deras närvaro tar över mitt liv.

  Det finns grannar hr som velat anmäla dem till kommunen har jag fått veta.. 

 • Svar på tråden Gnälla på grannarna tråd
 • Mån 23 jan 16:54
  #1

  Ja, anmäla till kommunen är ett alternativ. Om det bedöms som sanitär olägenhet måste de röja. Fick min mammas granne göra.

 • Anonym (Äckli­gt)
  Mån 23 jan 20:55
  #2

  Anmäl till kommunen. 

  Jag har också en granne som har en massa saker slängda på tomten. Nu är det långt ifrån lika illa som det du beskriver, det du beskriver låter som en sanitär olägenhet. Men hur kan man vilja ha en massa bråte som cyklar, leksaker, kartonger etc slängda på sin egen tomt så det ser ut som tattare som bor där? Fattar inte. Att man inte skäms. Hur svårt kan det vara att ställa en cykel i ett cykelställ liksom.

Svar på tråden Gnälla på grannarna tråd
Logga in
Bli medlem