• meatrocket8

    Hur många följer Billy Meier-materialet?

    En schweizisk gammal man som har varit i kontakt med utomjordingar. Ja väldigt klyschigt men faktiskt sant om man tittar på bevisen och hans materialböcker och förutsägelser och profetior som han har släppt innan de hände!
    Han är den ENDA personen som har tillhandahållit solida bevis. Tyvärr finns det många lögner om honom där ute också. Så var omtänksam och försiktig när du undersöker det.
    Tror du att han verkligen är i kontakt med utomjordingar och kan hans böcker förändra världen?
  • Svar på tråden Hur många följer Billy Meier-materialet?
  • meatrocket8
    Det är inte är en religion, inte en sekt, och inte några trossystem. Folk kommer att se ord som automatiskt stoppar dig från att läsa vidare, men jag kan bekräfta att det inte alls är vad du tror. Bara religionen har med tiden förstört ryktet för allt som påstår sig vara en sanningsbok. Det är väldigt viktigt att författaren och hans böcker blir allmänt kända, hans böcker är designade för att hjälpa människor att ta rätt väg i livet så att vi inte förstör varandra i krig. Det är därför jag når ut till personer som er för att hjälpa till att sprida detta. Hans syfte är tänkt att korrigera vårt medvetande så att alla människor blir goda.
     
Svar på tråden Hur många följer Billy Meier-materialet?