• unknownsleepaddict

    Komma hög till BUP öppenvård?

    Hej! Jag går regelbundet till Barn och Ungdoms Psykiatrin (BUP), till deras öppenvård för att få behandling mot depression, ångest, självskadebeteene samt ätstörning Anorexia Nervosa.

    Jag har gått dit en gång i veckan under en tid nu men nu på sistone har jag gjort 2 stycken tablettintoxer med olika preparat som har lett till inläggning. En intox i mars och en nyss i maj.

    Efter min senaste intox som resulterade i inläggning så har jag behövt börjat gå till BUP 2 gånger i veckan, eftersom personalen där inte tyckte det räckte med en gång i veckan. Behandlingen jag går försöker främst penetrera självskadebeteende i olika former, (jag skär mig och tar tabletter för att bli hög.) Behandlingen går ut på att sitta och samtala med min psykolog enskilt i 1 timme. 

    Jag undrar främst, någon som vet vad som händer om jag skulle komma hög till BUP på ett samtal? Om min psykolog skulle märka att jag var lite borta i skallen, kommer dom sen låta mig gå därifrån eller vad händer? Kommer dom låsa in mig i ett rum och ringa någon som hämtar mig och kör mig till BUP slutenvård? (Här där jag bor ligger BUP slutenvården på sjukhuset och öppenvården mitt uppe på stan.)

    Men jag undrar liksom, kommer dom kunna hålla mig kvar där och isf vad kommer ske då och vad kommer dom göra med mig om dom märker att jag sitter där och är hög/helt borta?

Svar på tråden Komma hög till BUP öppenvård?