Anonym (Kvargen) skrev 2023-08-05 03:21:10 följande:
Den är mer som turkisk youghurt i konsistensen fast lite stabbigare och klumpigare. Man måste röra om den mer om man vill ha den mjuk.
Den smakar inte alls som philadelfiaost utan som naturell kvarg.
Åh - tack för ditt svar!! Så, om jag tolkar dig rätt så blir den lika lös som turkisk youghurt om man rör om i den ordentligt? Eller är den fortfarande lite fastare än turkisk youghurt även när man rört om noga?
Vad gäller smaken har jag aldrig testat kvarg (jag vet, det låter nog jättekonstigt), så det säger mig inte så mycket att den smakar som naturlig kvarg... men skulle du säga att det snarare liknar turkisk youghurt i smaken då? Eller har kvarg en helt egen smak, som inte är som vare sig Philadelphia eller turkisk youghurt? Finns det någon annan produkt du skulle kunna jämföra den med i smakväg ifall den inte smakar som turkisk yoghurt heller (typ gräddfil, keso, creme fraiche...)?
Tack så jättemycket igen för att du svarade!